Uw winkelwagen is leeg.
Proefdiervrij
Nouvital
Glutenvrij
Anbos
Copyright 2017 - Schoonheidssalon PUUR! by Kelly

www.buddhalife.nl
Over PUUR!

Vanuit mijn interesse in het menselijk lichaam, de huid en huidverzorgingsproducten heb ik in 2005 mijn opleiding Schoonheidsspecialiste aan het Regio College te Zaandam succesvol afgerond.

Sinds de deuren van mijn salon aan huis zijn geopend (Oktober 2010) volg ik de HBO opleiding tot Voetreflexzone-therapeut, zodat ik in de toekomst ook de lichamelijke klachten als o.a. hoofdpijn, rugpijn, stress, menstruatieproblemen en spijsverteringsproblemen vanuit Voetreflexzone-therapie kan behandelen. Op dit moment heb ik het laatste jaar voetreflexzone therapeut afgerond. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich prettig voelen en met een tevreden en ontspannen gevoel de deur uit gaan.

Schoonheidssalon PUUR! by Kelly is aangesloten bij de branche organisatie ANBOS. Deze organisatie staat voor deskundigheid en kwaliteit. Het geeft u de garantie dat u behandelt wordt door een schoonheidsspecialist met een door ANBOS erkend diploma en dat er gewerkt wordt volgens de Code van de Schoonheidsspecialist.

Schoonheidssalon PUUR! by kelly staat in de krant! Lees het artikel hier.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.
Kelly Saft